Адрес: бульвар Вацлава Гавела, 8

(044) 222-95-80 (095) 282-11-16

Часы работы: 09.00 - 18.00

info@customs.in.ua

Митне оформлення експорту

Митне оформлення експорту в Києві: допоможемо зібрати документи і забезпечимо гладке проходження кордону

Читати далі

Митне оформлення імпорту

Митне оформлення імпорту товарів в Києві: допоможемо підготувати перелік документів і забезпечимо безперешкодне…

Читати далі

Акредитація на митниці

Акредитація на митниці в Києві: допоможемо оформити реєстрацію компанії в митному органі за все за один день

Читати далі

Митне оформлення енергоносіїв

Митне оформлення енергоносіїв – важливий процес, що вимагає як поглиблених знань всіх деталей процесу

Читати далі

Group SV: Послуги митного брокера в Києві

Брокер ТОВ «ГРУП СВ» надає митно брокерські послуги в місті Київ, київському регіоні. Хоча митний регламент України не надто відрізняється від аналогічного законодавства інших країн, митне оформлення вантажів, які перетинають український кордон, залишається досить складним завданням.

Допомога професіоналів що володіють необхідними юридичними знаннями і досвідом митного документообігу, дозволяє уникнути втрат часу і грошей і забезпечити результативність регламентованих законом процедур.

Отримати консультацію

Корисно знати

Наш офіс

м. Київ
бульвар Вацлава Гавела, 8

Час роботи

Понеділок-п'ятниця: 09.00 - 18.00

Послуги митного брокера в Києві: документальне оформлення на митниці без головного болю

Оформлення митних декларацій на товари в Україні ускладнюються новими законодавчими нормами.

Встежити за всіма нововведеннями не просто, а наслідком відсутності потрібних документів може стати простой, немаленький штраф і навіть вилучення вантажу.

Брокерська компанія ТОВ «ГРУП СВ» надає послуги митного представника. Досвідчені фахівці оформлять дозвільні документи для здійснення ЗЕД, юридично підготують вантаж до відправлення через кордон, забезпечать легке проходження митниці.

Якщо Вам потрібні послуги митного брокера, просто залиште заявку на сайті. Наш консультант передзвонить Вам швидше, ніж Ви встигнете прочитати цей текст до кінця.

Митно-брокерські послуги в Києві: безмежні можливості!

Читати далі

Що Ви можете замовити в нашій компанії?

  • Акредитація та переакредитація на митниці. Поставимо компанію на облік в митні органи швидко і, що не менш важливо, правильно. Економте час і нерви. Перекладіть важкі бюрократичні перешкоди на міцні плечі професіоналів.
  • Митне оформлення вантажів. Довірте паперову тяганину досвідченим юристам. Дозвільні документи, реєстрація в фітосанітарній службі, отримання сертифікату походження товару. Митний брокер в Києві забезпечить легке оформлення імпорту та експорту.
  • Митний супровід посилок. Забезпечимо переміщення товарів через кордон згідно з чинним законодавством. Оперативно, надійно, за всіма правилами.

Компанія ТОВ «ГРУП СВ» – це комплексне надання митних послуг з підготовки та оформлення документації на вантаж. Ви можете вибрати будь-який тип співпраці: від докладної експертної консультації до повного юридичного супроводу.

П’ять причин звернутися саме до нас:

  • Інтереси клієнта завжди в пріоритеті. Ми завжди підкажемо найпростіше і економічно вигідне рішення. З нашою допомогою митні процедури пройдуть для Вас максимально непомітно.
  • Прозорість і відвертість. Консультація митного брокера може бути досить жорсткою, проте покладатися «на авось» – не наш стиль. Тут Ви отримаєте рекомендацію експерта, засновану на багатому професійному досвіді. Не ризикуйте! Наш митний брокер – це Ваші заощаджені гроші.
  • Комплексне обслуговування. Тут Ви можете замовити будь-який тип послуг, пов’язаних з оформленням митних декларацій на товари. Ми готові забезпечити повний юридичний супровід аж до прибуття вантажу в пункт призначення.
  • Оперативність. Оформлення документації з нашою допомогою займає максимально короткий термін. Можливість планувати надає практично безмежні можливості для економії ресурсів.
  • Довгострокове партнерство. Наша компанія завжди рада тривалій співпраці. Постійним клієнтам пропонуються індивідуальні умови партнерства.

Скільки коштують послуги митного брокера?

Прайс-лист Ви знайдете на окремій сторінці сайту.

Детально вивчити цифри Ви зможете пізніше, а поки дозвольте розкрити суть ціноутворення.

Вартість послуги митного брокера завжди нижче можливих фінансових втрат при появі складнощів при перетині товаром кордону. Це – Ваша страховка від штрафів, простою і інших неприємних сюрпризів.

Митна брокерська компанія ТОВ «ГРУП СВ» використовує весь досвід, професіоналізм і кваліфікацію, щоб міжнародна логістика більше ніколи не викликала у Вас головного болю.

Ціна послуг митного брокера – це мудре і далекоглядне вкладання в економію часу, нервів і грошей.

Чотири етапи співпраці:

  • Заповнення заявки на сайті;
  • Узгодження деталей з консультантом по телефону;
  • Розрахунок вартості, укладення договору;
  • Надання послуг митним брокером;

Якщо Вам потрібно знайти митного брокера в Києві або Київській області для юридичних осіб, сміливо звертайтеся в «ГРУП СВ».З нетерпінням чекаємо Вашої заявки!